LaPorta Vitale presenteert: ‘Iets belangrijks vergeten’

Marja van Bijsterveldt
Burgemeester Marja van Bijsterveldt nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Op 24 januari is Iets belangrijks vergeten verschenen, een bundel met fictieve verhalen, geschreven door Willy Keuvelaar en uitgegeven door LaPorta Vitale Boeken. De Delftse burgemeester Marja van Bijsterveldt nam de 24ste op kantoor bij LaPorta Vitale het eerste exemplaar in ontvangst. Waar het boek over gaat? Lees hieronder de tekst op de achterflap van het boek.

‘De verhalen in Iets belangrijks vergeten gaan over mensen in hun laatste levensfase. Mensen die kwetsbaar zijn, hulp en zorg nodig hebben. Maar vooral over mensen met levenswijsheid en een gevoel van eigenwaarde. De bundel laat zien dat ouderen het vermogen hebben om te incasseren, te relativeren en te improviseren. Soms tegen de klippen op.
Ouder worden betekent dat de wereld om je heen verandert. Anderen beslissen ineens wat goed voor je is. Er wordt over je hoofd heen gepraat. Soms word je zelfs betutteld. Wanneer je in verzet komt, word je bestempeld als moeilijk en lastig.
Er zijn geen moeilijk of lastige ouderen. Het zijn de omstandigheden die moeilijk en lastig zijn.’

Over auteur Willy Keuvelaar staat het volgende op de achterflap:
‘Willy Keuvelaars heeft sinds haar vroegste jeugd affiniteit met ouderen en zorg. Ze kwam ter wereld in wat vroeger een rusthuis heette en fietste er op haar driewieler door de gangen. Ze werkte dertig jaar als activiteitenbegeleider en is nog steeds actief in de thuiszorg voor ouderen.’

LaPorta Vitale Boeken is een nieuwe uitgeeftak van LaPorta Vitale.

Iets belangrijks vergeten is vanaf 24 januari 2020 verkrijgbaar bij de boekhandel en online via o.a. Bol.com.

Iets belangrijks vergeten
Boekomslag

De gegevens van het boek:
Titel Iets belangrijks vergeten
Auteur Willy Keuvelaar
Genre Korte verhalen, fictie
Uitgever LaPorta Vitale Boeken, Delft
ISBN 978-90-830411-0-0
NUR 303
Prijs € 12,95

 

Scroll naar boven