Podcast Iets belangrijks vergeten

Luister hier naar afleveringen van onze podcast Iets belangrijks vergeten. Dat is ook de titel van een bundel verhalen, geschreven door Willy Keuvelaar en uitgegeven door LaPorta Vitale Boeken. In de podcast wordt een aantal verhalen uit het boek voorgelezen en vertelt Willy Keuvelaar meer over de achtergrond van de verhalen. De podcast wordt gepresenteerd door Nico Jouwe en is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Spotify en SoundCloud.

Aflevering 4 - De Koning Had Gelijk

Betty begreep er niets meer van. Iedereen was zo somber. De thuiszorg bleef op afstand en had haar gestreken linnen zakdoeken vervangen door papieren. Haar dochter kwam niet meer langs. Waarom toch? Toen zag ze de koning.

Aflevering 3 - Du bist nicht allein

Henk gaat ieder weekend met de auto naar zijn vriendin Jopie in Zaandam. Ze hebben het heel gezellig samen. Maar het rijden gaat steeds moeizamer. Op een dag houdt de politie Henk aan omdat hij te langzaam rijdt op de snelweg. Jopie neemt een besluit.

Aflevering 2 - Naar de poli

'Naar de poli' is het openingsverhaal uit de bundel. Arts Robert Jan is even vergeten dat hij allang niet meer in het ziekenhuis werkt.

Aflevering 1 - Interview met Willy Keuvelaar

Nico Jouwe interviewt Willy Keuvelaar over haar boek 'Iets belangrijks vergeten'. Ze vertelt over hoe ze als klein meisje opgroeide in een rusthuis in Den Haag. Ook doet ze uit de doeken dat het idee voor het schrijven van de hier gebundelde verhalen eigenlijk bij toeval ontstond.

Scroll naar boven