- LaPorta Vitale -
Voor Vitaliteit & Zelfstandigheid

Bel ons: 015 364 1901

Vitaliteit is van belang voor ieder mens

Natuurlijk is vitaliteit van belang voor ieder mens. Maar als je wat ouder wordt, is vitaliteit onmisbaar om je zelfstandigheid te behouden. Daarom staat het begrip vitaliteit van meet af aan prominent in onze naam en is het de basis van de filosofie en werkwijze van LaPorta Vitale.
Wij staan dicht bij de mensen en zijn heel flexibel. LaPorta Vitale werkt met kleine professionele teams die snel kunnen inspelen op veranderingen in uw zorgvragen. Zorg en begeleiding bij geheugenproblemen is onze specialiteit. Ons uitgangspunt is altijd: goed luisteren, mogelijkheden zien, respectvol bejegening en professioneel handelen.
LaPorta Vitale werkt altijd nauw samen met familie en mantelzorgers.

zorgverleners

Onze zorgteams

LaPorta Vitale werkt met freelance zorgverleners die geselecteerd zijn op professionaliteit, ervaring en persoonlijkheid. Om de kwaliteit van de zorgverlening op peil te houden, biedt LaPorta Vitale haar zorgverleners regelmatig cursussen en workshops aan.

Lees meer over onze werkwijze.

Oprichtster Ingrid van Bilsen: 'Zorg van LaPorta Vitale is warm en betrokken'

Ingrid van Bilsen is specialist in dementiezorg. In haar vorige bestaan als uitgever bij een grote Nederlandse uitgeverij deed ze onderzoek naar de zorgbehoeften van oudere mensen. Ze ontdekte dat het ontvangen van zorg in veel gevallen niet leidde tot een verbetering van de levenskwaliteit. Die ontdekking vormde in 2008 de basis voor de oprichting van LaPorta Vitale. Voor Ingrid is warme, betrokken zorg essentieel bij het streven naar vitaliteit en zelfstandigheid.
Ingrid woont in Delft met haar man en twee kinderen.

LaPorta Vitale is een dementievriendelijke organisatie. Wij zetten ons in voor een dementievriendelijke samenleving.

LaPorta Vitale is lid van de Delftse Uitdaging. Dit lokaal-regionale initiatief verbindt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Werken als zorgverlener? Neem contact met ons op!

Wil je als zorgverlener via LaPorta Vitale aan de slag? Neem contact met ons op! Of kijk op www.laportavitale.nl/zzpers

Langskomen? Gezellig! Laat even weten wanneer u komt!

LaPorta Vitale
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT  Delft
t: 015 364 1901
e: vitaal@laportavitale.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis
ons e book over pgb en thuiszorg op maat.

Scroll naar boven