Goede zorg bij dementie is ons specialisme!

Onze zorgverleners helpen u om langer thuis te blijven wonen. Het begeleiden van ouderen met geheugenproblemen is hun specialisme. Zij komen langs voor zorgbezoeken op vaste tijden, als het u uitkomt. Dat kan op iedere dag van de week. Ook in het weekend.

Bel ons: 015 364 1901

LaPorta Vitale: specialist in dementie

LaPorta Vitale is al veertien jaar specialist in zorg en aandacht voor ouderen met geheugenproblematiek. Onze zorgverleners begeleiden mensen met dementie zodat zij langer thuis kunnen wonen. Het begeleiden van mensen met geheugenproblematiek vraagt om een speciale benadering. Daarom rijden onze zorgverleners geen routes, maar leggen zij zorgbezoeken af. Zodat zij ouderen kunnen coachen bij het langer zelfstandig thuis wonen.

In veel gevallen kan een aantal uren begeleiding per dag of misschien wel per week net voldoende zijn om nog langere tijd zelfstandig te blijven wonen. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen waarbij geheugen, spraak, aandacht en/of gedrag zijn veranderd als gevolg van dementie. Wij ondersteunen ook de partner/mantelzorger die vaak overbelast raakt.

LaPorta Vitale heeft in 2019 als eerste organisatie in Delft het officiële landelijke Certificaat Samen Dementievriendelijk ontvangen. Een initiatief van Alzheimer Nederland en het Ministerie van VWS.

Onze benadering:

  • goed luisteren
  • mogelijkheden zien
  • respectvolle bejegening
  • professioneel handelen
  • altijd alles in goed overleg.

Als dit u aanspreekt, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over de mogelijkheden.

Ons nummer: 015 364 1901

Casemanager dementie

Wat kan de casemanager dementie van LaPorta Vitale voor u betekenen?

Heeft u de diagnose dementie gekregen, dan is een casemanager wellicht iets voor u. De weg vinden in alle wetten, regels en mogelijkheden van zorg rondom dementie is best ingewikkeld. LaPorta Vitale kan u hiermee helpen door middel van casemanagement.

Onze casemanager staat naast u gedurende het hele (ziekte)proces in de thuissituatie. Afhankelijk van uw hulpvraag biedt zij ondersteuning, denkt mee, begeleidt en adviseert. De kosten voor casemanagement dementie, eventuele persoonlijke verzorging en verpleging worden doorgaans volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie / contact:

Telefoon: 015 3641901

LaPorta Vitale is een dementievriendelijke organisatie. Wij zetten ons in voor een dementievriendelijke samenleving.

LaPorta Vitale is lid van de Delftse Uitdaging. Dit lokaal-regionale initiatief verbindt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Werken als zorgverlener? Neem contact met ons op!

Wil je als zorgverlener via LaPorta Vitale aan de slag? Neem contact met ons op! Of kijk op www.laportavitale.nl/zzpers

Langskomen? Gezellig! Laat even weten wanneer u komt!

LaPorta Vitale
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT  Delft
t: 015 364 1901
e: vitaal@laportavitale.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis
ons e book over pgb en thuiszorg op maat.

Scroll naar boven