Duurzame kwaliteit

daar streven wij naar

Onze kwaliteitsnormen

Wij werken dagelijks aan het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van onze zorg. Om de kwaliteit te garanderen, evalueren wij op gezette tijden onze dienstverlening met u. Waar nodig passen wij de zorg aan.
Onze werkwijze is duurzaam en transparant.

Algemene voorwaarden
Op alle werkzaamheden die LaPorta Vitale verricht voor haar opdrachtgevers, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier om het bestand te openen.

Privacy reglement
Wij gaan vertrouwelijk en respectvol om met uw persoonlijke gegevens. Regels voor omgang met persoonlijke gegevens zijn vastgelegd in ons privacyreglement. Als cliënt of hulpverlener kun u een exemplaar bij ons opvragen. Om dit bestand direct te openen kunt hier klikken.

Klacht, suggestie of compliment
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat alles naar wens verloopt. Als u ergens mee zit, dan kunt u hierover altijd met ons in gesprek gaan. Wij proberen dan samen met u tot een bevredigende oplossing te komen. Mocht er onverhoopt een situatie ontstaan waarover u een klacht wilt indienen, dan start LaPorta Vitale een officiële procedure volgens het klachtenreglement. Klik hier om het klachtenreglement te openen.

Goede ideeën zijn altijd welkom! Heb u een suggestie waardoor wij ons werk nog beter kunnen doen? Vertel het ons alstublieft. Alvast hartelijk dank!
Bent u tevreden over uw hulp? Heeft u een fijn gesprek gevoerd, een leuk uitje gehad? Heeft een zorgverlener eens lekker voor u gekookt? Of heeft u een ander compliment voor LaPorta Vitale en de zorgverleners? Laat het ons aub weten! U kunt ons uiteraard ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 015 364 1901.

Bel ons:

015 364 1901

Geen routes maar zorgbezoeken

Onze zorgverleners stellen de cliënt centraal en rijden geen routes, maar leggen zorgbezoeken op vaste tijden af. Zij helpen u om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zorg van onze freelance zorgverleners is mogelijk op alle dagen van de week.

Wat onze klanten zeggen

(Klanten geven ons een 8,8!)

"Het is fantastisch hoe het team de afgelopen periode voor onze vader heeft gezorgd en met hem is opgetrokken. Zijn situatie verslechterde, maar jullie bleven respectvol met hem omgaan. Steeds attent, inspelend op wat hem aansprak en steeds in contact met hem. Wij en vooral onze vader hebben dit als grote steun ervaren."

— Dochter cliënt

"Ik had nooit gedacht dat iemand mij in zo'n korte tijd zo goed kon leren kennen. Het het team heeft aandacht en tijd voor mij. Het zijn ontzettend leuke en bijzondere mensen die echt geschikt zijn voor dit werk."

— Cliënte

"Jullie zorgverleners doen altijds iets extra's als het nodig is. Mijn zus is zo opgeknapt sinds jullie er zijn!"

— Zus cliënte.

"Hartelijk dank voor de uitgebreide terugkoppeling en vooral voor de zorg en aandacht voor mijn vader. Hij jullie komst goed geaccepteerd en laat ons blijken de zorgbezoeken te waarderen. Dat doet hij alleen als hij het erg naar de zin heeft."

— Dochter cliënt

"Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de zorgverleners zorgen voor de beste voorwaarden om mijn vader zijn leven met Alzheimer te laten leven."

— Zoon cliënt

"Mijn moeder is zo gelukkig met het team en wat ze allemaal extra voor haar doen. De lieve aandacht en zorg die ze nu krijgt, doet haar zo veel god: 'Beter kan ik het niet krijgen!' Ze zou het team voor geen goud willen missen."

— Dochter cliënte.

LaPorta Vitale is een dementievriendelijke organisatie. Wij zetten ons in voor een dementievriendelijke samenleving.

LaPorta Vitale is lid van de Delftse Uitdaging. Dit lokaal-regionale initiatief verbindt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Werken als zorgverlener? Neem contact met ons op!

Wil je als zorgverlener via LaPorta Vitale aan de slag? Neem contact met ons op! Of kijk op www.laportavitale.nl/zzpers

Langskomen? Gezellig! Laat even weten wanneer u komt!

LaPorta Vitale
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT  Delft
t: 015 364 1901
e: vitaal@laportavitale.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis
ons e book over pgb en thuiszorg op maat.

Scroll naar boven