Zorgbezoeken, geen routes

dat is onze werkwijze

Onze werkwijze

Intake
Als u een afspraak met ons maakt, komen wij altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen in kaart. Aan de hand van deze gegevens gaan wij op zoek naar een zorgverlener die gekwalificeerd is, maar die ook qua persoon bij u past.

Planning van zorgbezoeken
Aan het begin van de zorg spreken wij met u af op welke dagen en op welke tijdstippen u zorg nodig heeft en ook bespreken we de soort zorg waar u behoefte aan heeft. Wij stellen een of meer passende gekwalificeerde freelance zorgverleners aan u voor. Elke zorgverlener komt eerst kennis maken met, voordat deze van start gaat. Zowel u als de zorgverlener geeft aan of het klikt. In samenspraak met u en uw familie organiseren uw zorgverleners de afgesproken zorgbezoeken. Aan het begin van de maand ontvangt u het rooster met daarop de namen van de zorgverleners die op de aangevraagde zorgbezoeken staan ingepland.

Bel ons:

015 364 1901

Geen routes maar zorgbezoeken

Onze zorgverleners stellen de cliënt centraal en rijden geen routes, maar leggen zorgbezoeken op vaste tijden af. Zij helpen u om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zorg van onze freelance zorgverleners is mogelijk op alle dagen van de week.

Wat onze klanten zeggen

(Klanten geven ons een 8,8!)

"Het is fantastisch hoe het team de afgelopen periode voor onze vader heeft gezorgd en met hem is opgetrokken. Zijn situatie verslechterde, maar jullie bleven respectvol met hem omgaan. Steeds attent, inspelend op wat hem aansprak en steeds in contact met hem. Wij en vooral onze vader hebben dit als grote steun ervaren."

— Dochter cliënt

"Ik had nooit gedacht dat iemand mij in zo'n korte tijd zo goed kon leren kennen. Het het team heeft aandacht en tijd voor mij. Het zijn ontzettend leuke en bijzondere mensen die echt geschikt zijn voor dit werk."

— Cliënte

"Jullie zorgverleners doen altijds iets extra's als het nodig is. Mijn zus is zo opgeknapt sinds jullie er zijn!"

— Zus cliënte.

"Hartelijk dank voor de uitgebreide terugkoppeling en vooral voor de zorg en aandacht voor mijn vader. Hij jullie komst goed geaccepteerd en laat ons blijken de zorgbezoeken te waarderen. Dat doet hij alleen als hij het erg naar de zin heeft."

— Dochter cliënt

"Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de zorgverleners zorgen voor de beste voorwaarden om mijn vader zijn leven met Alzheimer te laten leven."

— Zoon cliënt

"Mijn moeder is zo gelukkig met het team en wat ze allemaal extra voor haar doen. De lieve aandacht en zorg die ze nu krijgt, doet haar zo veel god: 'Beter kan ik het niet krijgen!' Ze zou het team voor geen goud willen missen."

— Dochter cliënte.

LaPorta Vitale is een dementievriendelijke organisatie. Wij zetten ons in voor een dementievriendelijke samenleving.

LaPorta Vitale is lid van de Delftse Uitdaging. Dit lokaal-regionale initiatief verbindt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Werken als zorgverlener? Neem contact met ons op!

Wil je als zorgverlener via LaPorta Vitale aan de slag? Neem contact met ons op! Of kijk op www.laportavitale.nl/zzpers

Langskomen? Gezellig! Laat even weten wanneer u komt!

LaPorta Vitale
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT  Delft
t: 015 364 1901
e: vitaal@laportavitale.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis
ons e book over pgb en thuiszorg op maat.

Scroll naar boven