LaPorta Vitale zorgt er samen met haar freelance zorgverleners voor dat ú de regie houdt en zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. U bepaalt zelf welke zorg u wilt ontvangen.

Bel ons: 015 364 1901

U kunt bij LaPorta Vitale (onder andere) terecht voor:

Dementiezorg

Uw zorgverleners zijn ervaren in het begeleiden van mensen waarbij geheugen, spraak, aandacht en/of gedrag zijn veranderd als gevolg van dementie. Structuur, respectvolle bejegening, rust en tijd vormen de basis van hun werkwijze. In alle fasen van het ziekteproces. Zij ondersteunen ook de partner die vaak overbelast raakt.

Neem contact op

Ouderenzorg

Ook ouderdom  en/of lichamelijke gebreken kunnen ertoe leiden dat u wat extra hulp in huis nodig heeft om zelfstandig te blijven wonen. Uw zorgverlener kan u, onder andere, helpen bij het opstaan, douchen, aankleden, koken en het naar bed gaan. Zij/hij kan ook zorgen voor toezicht of hulp bij het innemen van de juiste medicijnen.

Neem contact op

Nachtzorg

Als u 's nachts niet meer alleen thuis kunt zijn en hulp nodig heeft bij uw verzorging, is nachtzorg een uitkomst. Met nachtzorg thuis is er altijd een zorgverlener van LaPorta Vitale tussen 23.00-07.00 uur aanwezig. Als aanvulling op de thuiszorg overdag. Zo kunt u veilig en verantwoord thuis blijven wonen.

Neem contact op

24-uurszorg

Misschien kunt u niet meer zelfstandig wonen, maar wilt u ook nog niet naar een zorginstelling. Als u een beroep op onze 24-uurszorg doet, kan dit voorkomen worden. Een klein team van LaPorta Vitale zorgverleners verleent 24-uurs zorg op maat met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten.

Neem contact op

Wij passen ons graag aan uw wensen aan!

De freelance zorgverleners van LaPorta Vitale zijn gespecialiseerd in de zorg en begeleiding van mensen met geheugenproblematiek. Samen met uw zorgverleners zorgt LaPorta Vitale ervoor dat ú de regie houdt en zo zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. U kunt hieronder lezen welke vormen van zorg er in het algemeen zijn. Wij adviseren u graag en passen ons graag aan aan uw wensen.

Onze freelance zorgverleners staan voor u klaar!

Cliënt centraal

De freelance zorgverleners van LaPorta Vitale stellen de cliënt altijd centraal.

Zorgbezoeken

De zorgverleners leggen zorgbezoeken af op vaste tijden en rijden geen routes.

Expertise

LaPortaVitale werkt met freelance zorgverleners die zijn gespcecialiseerd in dementie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Heeft u vragen? Of heeft u direct zorg nodig? Neem dan contact met ons op. Bel ons: 015 364 1901

LaPorta Vitale is een dementievriendelijke organisatie. Wij zetten ons in voor een dementievriendelijke samenleving.

LaPorta Vitale is lid van de Delftse Uitdaging. Dit lokaal-regionale initiatief verbindt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Werken als zorgverlener? Neem contact met ons op!

Wil je als zorgverlener via LaPorta Vitale aan de slag? Neem contact met ons op! Of kijk op www.laportavitale.nl/zzpers

Langskomen? Gezellig! Laat even weten wanneer u komt!

LaPorta Vitale
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT  Delft
t: 015 364 1901
e: vitaal@laportavitale.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis
ons e book over pgb en thuiszorg op maat.

Scroll naar boven