Onze Service

Bij LaPorta Vitale doen we er alles aan om onze zzp'ers te ontzorgen. Want wij willen dat ze zich kunnen concentreren op hun cliënten, op de mensen aan wie zij zorg leveren. Want daar zijn ze goed in! Op de achtergrond zorgen wij ervoor dat alles netjes geregeld is.
Want daar zijn wij weer goed in!

Cliënten

LaPorta Vitale is al 12,5 jaar lang specialist in zorg voor ouderen met geheugenproblematiek. Wij hebben met onze zzp'ers een goede naam opgebouwd. Mensen weten ons dan ook te vinden.

Financiën

Het werken voor verschillende cliënten, met weekend- en avonddiensten, kan de facturatie tot een hele klus maken. Wij zorgen voor juiste, correct opgestelde en tijdige facturatie. En we monitoren de betaling. 

Contracten

Natuurlijk moet het werk dat je als zorgverlener voor je cliënten doet, juridisch en administratief goed geborgd zijn. Wij zorgen ervoor dat de overeenkomsten en contracten netjes worden opgesteld.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij zien toe op de naleving van de wetten die betrekking hebben op kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg. 

Advies

Zzp'ers vinden bij LaPorta Vitale altijd een luisterend oor. Wij geven advies en begeleiding bij ondernemerschap in de zorg, maar adviseren ook over zorginhoudelijke zaken.

Scholing

Wij stellen zzp'ers in staat om via ons cursussen te volgen op maat over zorginhoudelijke onderwerpen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar dementie.

Communicatie

Wij zorgen voor ondersteuning bij de communicatie tussen zorgteams en cliënten en de familie. Voor interne communicatie hebben wij een afgeschermd online platform. 

Teamvorming

Wij faciliteren het samenstellen van zorgteams en de onderlinge afstemming tussen leden van de teams op het gebied van roostering en de inhoud van de zorg.

Eigen ruimte

Op ons kantoor hebben zzp'ers de beschikking over een eigen ruimte waar zij kunnen overleggen met elkaar of families van cliënten. Met koffie, thee en een koekje. 

Wil je ook als zzp'er in de zorg via LaPorta Vitale werken?

Scroll naar boven